30.11.2013

Marraskuu

Marraskuuun treenit ovat sitten takana ja on jälleen kuukauden yhteenvedon aika. Edellisestä kirjoituksesta ehti kulua jo hieman aikaa, mutta varmasti moni hiihtourheilua seuraava on osannut päätellä marraskuun "kiireet" - lumilla olen siis viettänyt hetken jos toisenkin. Oloksen leirin jälkeen siirryin hetkeksi kotioloihin Posiolle, josta poikkesin päivän reissun Rovaniemellä Suomi Cupin merkeissä. 

Posion harjoitusmaastoja

Marraskuun treenit menivät pääpiirteittäin hyvin ja laadukkaat harjoitukset onnistuivat halutulla tavalla. Juoksua ja reippaampia harjoituksia on viime aikoina häirinnyt lantioseudun rotatiolukko, jonka sain venytellessä  aikaan noin 1,5kk sitten. Kivulianta vaiva oli nivusessa ja luonnollisesti se toi osaan treeneistä hieman haastavuutta. Vaiva on nyt hoidon alla, kiitos osaavan lääkärin, ja uskon kipujenkin vähenevän hoitojen myötä.

Tässä hieman muutamia marraskuun lukuja:
  • Harjoituskilometrejä  kertyi 915km
  • Harjoitustunteja 74h
  • Kilpailuja marraskuussa oli 6 kilpailua
  • Matkustusvuorokausia  12vrk

Joulukuun alkaessa vaihtuu jälleen harjoitusmaastoni Kokkolaan. Toiveissa olisi saada piakkoin lunta myös sinne (ja tietysti myös muuallekin Suomeen), jotta viihtymiseni olisi taattua. Juoksua olen pitänyt viime aikoina harjoitusohjelmassa läpi vuoden eli ei lyhyt juoksukausi varmasti huonoa tee, mutta tässä vaiheessa vuotta lumen päällä liitäminen on vain antoisampaa kuin pimeässä metsässä juokseminen. Sääennusteet onnekseni näyttivät pakkasta eli optimistisena pakkaan autooni sukset, mutta taidanpa varuilta ottaa matkaan myös talvijuoksulenkkarit.
Onneksi paluu pohjoiseen koittaa jo viikon puolessa välissä =)Let it snow :)

Heli